Selecteer een pagina

1e editie van Decathlon Copa de Padel biedt festival en sportbelevenis in één

Op 3, 4 en 5 september zal Decathlon Copa de Padel – het grootste internationale padelevenement van Nederland- plaatsvinden in Utrecht. Het Jaarsbeursplein wordt omgebouwd tot een sfeervolle Spaanse padelarena voor drie dagen vol topsport en optredens. De wedstrijden tussen internationale topspelers worden afgewisseld met demo-teams van mediastars en sporthelden, die elkaar uitdagen in de padelkooi. Bezoekers kunnen vanuit een skybox coronaproof de wedstrijden en shows bekijken, de voorregistratie voor de kaartverkoop is geopend.

Padel is de snelstgroeiende sport in Nederland. Met de stijgende populariteit van de sport, kan een meerdaags padelevenement niet uitblijven. In het speciale (coronaproof) King of the Court stadion op het Jaarbeursplein zijn drie dagen lang internationale padelwedstrijden te zien in een festivalsfeer. Organisator On The Move bundelde dit voorjaar de krachten met de KNLTB om samen hét padelevenement van Nederland te organiseren.
Toernooi directeur Geert Jan van Dijken: “Trots dat wij het publiek in zo’n ambiance kennis kunnen laten maken met padel en we de Nederlanders een kans geven zich te meten met de internationale top in Utrecht. We gaan er samen met sporters, bezoekers en live-entertainment een groot feest van maken op Jaarbeursplein.”


Coronaproof
Voor bezoekers wordt het event een hele belevenis. Vanuit een eigen skybox kunnen ze de wedstrijden volgen met vrienden, een padelteam of collega’s. Food & drinks worden na bestelling geheel coronaproof bezorgd in de box.
Elke dag zijn er twee sessies, een middag en avondsessie. Een sessie bestaat uit: Een damesdubbel en een herendubbel wedstrijd en een demonstratie en duurt circa 3 uur. De tickets kosten op vrijdag €25 euro, zaterdag €30,- en zondag €35,-. Kaarten voor de skybox met 4, 6, 8 of 10 personen zijn vanaf begin augustus te koop.
Voor meer info en voorregistratie voor de kaartverkoop:  https://copadepadel.nl/

Decathlon Copa de Padel wordt mogelijk gemaakt door: Decathlon, KNLTB, Gemeente Utrecht en On The Move Sportvrienden.