Selecteer een pagina

De Decathlon Copa de Padel op het Jaarbeursplein in Utrecht is vanavond officieel afgetrapt. Met een dames- en herendubbel en een afsluitende demonstratiewedstrijd kon de eerste avond niet stuk.

In de damesdubbel bleken het Uruguaanse/Spaanse koppel Manuela Isabel Alaga/Mena Smolders een maatje te groot voor het Nederlandse duo Keijser/Anthonijsz. Eerstgenoemde zegevierde met 6-0 6-1.

Het échte spektakel volgde direct daarna. Nederlandse toppers Robin Sietsma en Sten Richters speelde een absolute thriller tegen het de Spaanse talenten Xavi Rodriguez en Jorge Angles. In een volgepakte padelarena waren het de Spanjaarden die er met de winst vandoor gingen; 6-3 3-6 6-2.

Het publiek kon daarna nog genieten van een prachtige demonstratiepartij tussen nummer 1 & 2 van Nederland Bram Meijer en Uriël Maarsen. Zij namen het op tegen topspeler Javier Garrido Gomez en toernooideelnemer Asier Maqueda. Ze gaven een waar showtje weg en voltooide zo een fantastische eerste avond. De foto’s spreken daarna voorzich. Padel is booming!